Veckans 5 mest lästa: Första dykningen på 14 år

Veckorna flyger förbi och vi är redan inne på maj och sjösättningsmånad för många. På den här veckans toppnyheter så handlar det om extrema arbetsförhållanden, båtar och youtubes cruising kanaler. 

1. Första dykningen på 14 år (video)
RMS Titanic var en oceanångare byggd 1909-1911 för atlantrutten Southampton-New York. Fartyget ritades av några av dåtidens bästa ingenjörer och utrustades med den mest avancerade teknik som fanns tillgänglig. 

2. Pipeline: Linjett 39 (video)
Det är ingen hemlighet att vi är barnsligt förtjusta i båtar, av alla sorter; stora, små, med ett, två eller tre skrov, gamla klassiker, nya och moderna, båtar för cruising och racing eller både och. Här tar vi en titt på nya Linjett 39.

3. Örlogsfartyg möter monstervåg i närheten av Antarktis
Under en patrullsökning mot olagligt fiske av tandnoting i närheten av Antarktis får besättningen på detta örlogsfartyg en upplevelse utöver det vanliga i form av en monstervåg.

4. Topp 10 cruisingvlogs (del 2)
Vi har satt ihop en lista på de tio mest populära cruisingkanalerna på Youtube baserat på antal prenumeranter. Här är topp 5. Vi börjar bakifrån.

5. Precisionslandning (video)
Det här är inte en vanlig dag på jobbet. Det här är en övning där man tänjer på gränserna för vad som är möjligt. Komplexiteten är stort, likaså risken.

Top