Topp 10 cruisingvlogs (del 2)

Vi har satt ihop en lista på de tio mest populära cruisingkanalerna på Youtube baserat på antal prenumeranter. Här är topp 5. Vi börjar bakifrån.

Drömmer du också om det stora blå? Då surfar du sannolikt, liksom vi, runt på diverse youtubekanaler för att hämta inspiration, lära dig något nytt eller kanske bara för att vila ögonen på något trevligt en stund. Nedan hittar du vad vi tror är topp 5 till 1 av världens mest populära cruisingkanalerna på Youtube. Enjoy!

Listan 10-6 hittar du på "Topp 10 cruisingvlogs (del 1) ".

5) Sailing Doodles (378k prenumeranter)

Bobby White hade en strålande karriär som pilot framför sig när han mitt i livet drabbades av en stroke. Då det inte längre var aktuellt att arbeta inom flyget sålde han allt han ägde, köpte en segelbåt och kastade loss med sina två hundar. Han bestämde sig för att dela med sig av resan på Youtube (2016) och idag är det en av världens mest populäraste kanaler.

3) Gone with the Wynns (422k prenumeranter)

Gone with the Wynns består av det något excentriska paret Jason och Nikki Wynn som bestämde sig för att lämna en ganska pressad vardag för segling och äventyr på heltid.

7) Sailing Uma (774k prenumeranter)

Varken Dan Deckert eller Kika Mevs växte upp med segling. Båt och långsegling hade aldrig direkt funnits på deras radar. Men efter utbildning och egen-etablerad arkitektfirma insåg de att det där med 8 till 5 inte var deras grej. De drömde om att resa och upptäcka världen och det har de gjort sedan 2015.

2) Sailing SV Delos (1262k prenumeranter)

När Brian Trautman köpte sin segelbåt 2008 kunde han aldrig drömma om att den skulle bli central i en helt ny livsstil. Idag har båten seglat över 70000M.

1) Sailing La Vagabonde (6431k prenumeranter)

Sailing La Vagabonde skapades av det australiensiska paret Riley Whitelum och Elayna Carausu 2014. Handlingen kretsar kring deras liv och upplevelser ombord. Kanalen är enormt populär och har inte mindre än 6431k prenumeranter. Vi är imponerade!

Har vi missat någon eller vill du tipsa om en kanal som du gillar? Låt oss veta via Facebook eller mail (info@searchmagazine.se).

Top