Se lördagens livesändingar av Extreme Sailing Series!

Istanbul är värd för den sjunde deltävlingen av stadium-racing-serien Extreme Sailing Series. The Wave Muscat har ett bra utgångsläge att ta hem titeln.


Leigh McMillan tillsammans med Sarah Ayton, Peter Greenhalgh, Ed Smyth och Nasser Al Mashari är den givna favoriten till säsongen totaltitel. Gänget som är väldigt sammantrimmade från ESS men också från GC32-serien. I den serien seglar man under teamnamnet Sultunate of Oman. De foilande GC32:orna kommer vara de nya båtarna i Extreme Sailing Series till nästa säsong.

Just den här veckan krockar GC32-serien med ESS så McMillians gäng fick kalla in ett annat rutinerat gäng. Nathan Outteridge, Iain Jensen, Iain Percy och svenska Kalle Torlén; en kombination som vi känner igen från Artemis. Sultunate of Oman leder GC32-serien och om Torlén och Co kommer trea eller bättre vinner de serien. Alltså kan det bli dubbel ligavinst för McMillan den här helgen.

Här är i alla fall livesändningarna för lördagens seglingar av EXSS, det börjar 16:30!Här en ett ammandrag från den andra dagen av GC32 Series som seglas i Marseille:Och här är från första dagen då det blåste lite mer:Nasser Al Mashari
Nasser Al Mashari
Top