Topp 10 cruisingvlogs (del 1)

Vi har satt ihop en lista på de tio mest populära cruisingkanalerna på Youtube baserat på antal prenumeranter. Här är topp 10-5. Vi börjar bakifrån.

Drömmer du också om det stora blå? Då surfar du sannolikt, liksom vi, runt på diverse youtubekanaler för att hämta inspiration, lära dig något nytt eller kanske bara för att vila ögonen på något trevligt en stund. Nedan hittar du vad vi tror är topp 10 till 5 av världens mest populära cruisingkanalerna på Youtube kompletterat med två bubblare. Topp 5 bjuder vi på nästa vecka! Vi kan avslöja att kanalen som toppar listan har 6431k prenumeranter. Kan du gissa vilken den är?

10) Whitespot Pirates (87k prenumeranter)

Nike Steiger har inspirerat tjejer över hela världen att börja segla. För sju år sedan köpte hon en övergiven båt i Panama och sedan dess har hon delat med sig av sina soloseglatser runt om i världen via youtubekanalen Whitespot Pirates.

9) Free Range Sailing (106k prenumeranter)

På youtubekanalen Free Range Sailing delar paret Troy och Pascale med sig av sin resa i Australien med den 30 fot långa båten Mirrol. De lever minimalistiskt med måttot att göra mer med mindre.

8) RAN Sailing (118k prenumeranter)

Är du återkommande besökare hos oss har du med all säkerhet redan bakantat dig med det långseglande paret Johan Hammarlund och Malin Lof (svenskar) som just nu befinner sig på västkusten.

7) Tula's Endless Summer (144k prenumeranter)

Det unga paret Billy Swezey och Sierra Groths seglingsäventyr startade i samband med att Billy köpte en övergiven båt från ett varv i New York som han började renovera.

6) MJ Sailing (150k prenumeranter)

Det krävs mod att sälja allt och ge sig iväg på långseglats, men det var precis vad Matt och Jessica Johnson gjorde efter insikten att en stor del av deras tid spenderades framför TV:n. Idag är MJ Sailing en av världens mest populära youtubekanaler som alldeles nyligen passerade 150k prenumeranter.

Bubblare 1) Expedition Evans (84k prenumeranter)

Bubblar 2) Ryan & Sophie Sailing (46k prenumeranter)

Topp 5 bjuder vi på nästa vecka! Vi kan avslöja att kanalen som toppar listan har 6431k prenumeranter. Kan du gissa vilken den är?

Top