Arcona Yachts inleder designsamarbete med Niels Jeppesen

Arcona Yachts är glada att meddela det det nya designamarbetet med Niels Jeppesen. Niels var bland annat med och grundade danska X-Yachts. Här följer ett pressmeddelande (fritt översatt)

Niels Jeppesen, som sedan 2005 har drivit en designbyrå med fokus på segelbåtar i Storbritannien, kommenterar samarbetet: “Arconas erfarenhet som tillverkare av kvalitetsbåtar med superb prestanda matchar min kunskap och långa erfarenhet inom samma område perfekt.

Urban Lagnéus, VD för Arcona Yachts, även han med lång erfarenhet, dels som seglare, dels från branschen, ser väldigt mycket fram emot att arbeta med Niels: “Kombinationen av våra erfarenheter och kompletterande kompetenser inom performance cruising kommer resultera i en väldigt spännande framtid för Arcona, våra båtar, men allra mest och viktigast för våra kunder.”

Håkan Eksandh, ägare av Arcona Najad Yachts AB, ser även han fram emot att arbeta med en sådan erfaren och erkänd designer: “Niels otroliga meritlista är en försäkring att Arcona kommer fortsätta leverera bästa design och byggstandard, i nya modeller, men också i våra redan existerande modeller."

Mer information samt pressmeddelandet i original hittar du på arconayachts.se.

Top