VOR: Sista In-Port Racet startar 13.15 idag

Det har gått 9 månader sen start och 45,000 sjömil senare är det fortfarande ett viktigt avslut för In-Port Racet idag som kan komma att ändra slutresultatet i Volvo Ocean Race 17-18.

Det allra sista In-Port racet seglas idag 13.30 i Hague och det är troligtvis för många seglare sista gången de seglar som ett team och tillsammans i respektive lag.

Bara för att sista offshoreracet är seglat är det ändå ett viktigt race som väntar idag. Mapfre har redan vunnit den totala In-Port serien men de andra platserna är fortfarande redo att tas.

Podiumet för In-Port racen är ännu inte säkrad och vi har några spännande matcher att följa idag. AkzoNobel har möjligheten att ta både tredjeplatsen och andraplatsen. Närmast att göra skillnad är Team Brunel med bara två poäng bakom tredjeplatsen.

Det är också möjligt att AkzoNobel har en riktigt bra dag och tar andraplatsen från Dongfeng Race Team även fast det är 5 poäng som skiljer de åt. Allt kan hända.

Scallywag och Turn the Tide on Plastic däremot har samma poäng i totalen just nu vilket innebär att In-Port serien kommer att avgöra slutresultatet. Innan start har Scallywag tre poängs marginal men mycket kan hända och med ett bra race från Turn the Tide on Plastic och de tar sjätteplatsen.

Sändningen börjar tidigare än vanligt och vi är redo! Sändningsstart: 13.15     Race Start: 13.30

Top