VECKANS 5 MEST LÄSTA: UPPBLÅSBART VINGSEGEL

Titt som tätt överraskar ni läsare med att visa extra stort intresse för en del inlägg. Man skulle kunna tro att det är lätt att förutspå vilka inlägg som kommer bli mer populära än andra men så är inte alltid fallet.

1. UPPBLÅSBART VINGSEGEL

När Oracle visade upp sitt vingsegel inför America's Cup 2010 var det många som höjde på ögonbrynen. Vingsegel har experimenterats med länge men efter cupen har kunskapen ökats enormt och det blir allt vanligare.

2. TIPS: CRUISING OPTIMIST

Att äga en större segelbåt kan är kan vara påfrestande med mycket arbete bara med att få båten i sjön. Varför inte skaffa en liten cruisande optimist istället? Ryska Toyboat Custom Creative Workshop har tillverkat Picofolkboat. Det är en optimist som är ombyggd för att kunna cruisa i och det finns plats för två i hytten!

3. GLÖM ALDRIG DÖDMANSGREPPET

Många har med sig en liten gummibåt bakom sin segelbåt när de är ute och semesterseglar. Det kan vara lätt att glömma dödmansgreppet om man bara ska köra en kort bit in till land, som den här killen. Kollar man noga så ser man hur nära han är att bli överkörd efter att ha fallit ur båten.

4. Johan Davidsson och Anders Dahlsjö - vinnare av Tjörn Runt by COWI 2017 

Den 54:e upplagan av Tjörn Runt by COWI bjöd på en fartfylld dag med härlig kappsegling. Vann gjorde Johan Davidsson och Anders Dahlsjö. Om Anders Dahlsjö kan du läsa om i nästa nummer av Search Magazine. Vill du prenumerera? Teckna dig på www.searchmagazine.se/prenumerera.

5. STORHAMN AVSTÄNGD AV FARTYG PÅ GRUND 

Fartygstrafiken i Antwerpens hamn i Belgien står stilla efter att det 366 meter långa fartyget CSCL Jupiter har gått på grund utanför storhamnen.



Top