Veckans 5 mest lästa: Nu får man spendera friskvårdsbidraget på segling!

Seglarsverige är inte helt oväntat väldigt intresserade av att lägga sitt friskvårdsbidrag på segling.


5. Ilskan driver Sven Yrvind mot nya utmaningar och äventyr

När legendaren Sven Yrvind kommer till Båtmässan i februari är det hans sista officiella framträdande innan han ger sig av på en tio månaders non-stopsegling från Irland till Nya Zeeland. "Vi lever i oroliga tider med Trump och Putin, men havet är fortfarande detsamma och förhållandevis lugnt."

4. Att jobba som lots är tufft! (VIDEO)

Det är inte ofta man tänker på det men att jobba som lots kan vara extremt tufft och farligt. Tänk att behöva gå ombord på det här sättet varje dag, i alla väder och vindar. Kolla bara på detta klipp från Sicilien!

3. 6 största fördelarna med att bo på en segelbåt

Det är många som väljer att bosätta sig fulltid på en segelbåt. Varför gör man det? Det kan man fråga sig... Här listar vi, vad vi tycker är de sex största fördelarna.

2. Båtkrasch på Columbia River (VIDEO)

Kolla in denna galningen som håller på att köra ihjäl tre laxfiskare på Columbia River i Washington. Alla tre klarade sig utan större skador och har nu stämt föraren på 372.500 dollar.


1. Nu får man spendera friskvårdsbidraget på segling!

En dom i Högsta förvaltningsdomstolen gör att skatteverket tvingas göra om reglerna för vilka sporter man får spendera sitt friskvårdsbidrag på. Och det är fantastiska nyheter för alla seglingsentusiaster i Sverige!


Top