Veckans 5 mest lästa: AC75ornas evolution

Veckans topplista är allt från AC75orna som tar mycket plats nu inför kommande träningsrace till döda hajar i Sverige till förberedelse inför race. Ja, ni hör ju, mycket som hänt i veckan. 

1. AC75:ornas evolution

3 av de 4 lag vi tror att det kommer att handla om i America's Cup har nu sjösatt sin andra AC75:a - bara försvararen återstår. Vi tar en kik på de olika båtarna! 

2. Uppsnack med Anna Östling inför Bermuda Gold Cup

Hela fyra svenska besättningar är inbjudna till Bermuda Gold Cup - för team WINGS är det första gången! Vi har pratat med lagets skeppare Anna Östling! 

3. Jättehaj hittad död utanför Vrångo

En åtta meter lång brugd har hittats död utanför Vrångö i Göteborgs skärgård. Allt tyder på att det är samma brugd som nyligen räddades vid Styrsö.

4. Heroina - om Germán Frers själv får välja

Ren, klassisk design som är utmärkt att vila ögen på - klassikern Heroina, byggd i kallbakad mahogny, ritades och byggdes 1993 av ingen mindre än Germán Frers. Beställaren? Han själv!

5. Vätgasdrivna Mega Yachten Aqua Sinot

I december 2019 rapporterade vi om världens första vätgasdrivna superyacht Aqua Sinot som i princip drog till sig all uppmärksamhet på Monaco Yacht Show. I februari 2020 gick ryktet att Bill Gates köpt Aqua Sinot som en löpeld på nätet. Det dröjde dock inte länge innan välrekommenderad nyhetsbyråer världen över, inklusive Search, fick göra en pudel då det visade sig att Bill Gates inte hade köpt Sinot Aqua.

Top