VECKANS 5 MEST LÄSTA: Nära skjuter ingen hare

Titt som tätt överraskar ni läsare med att visa extra stort intresse för en del inlägg. Man skulle kunna tro att det är lätt att förutspå vilka inlägg som kommer bli mer populära än andra men så är inte alltid fallet.


1. Nära skjuter ingen hare

Efter den här starten tar det en ganska lång stund innan funktionärsbåten faktiskt inser att de kanske ligger lite i vägen. Men som uttrycket säger, nära skjuter ingen hare...

2. Klippet som tar över världen

Tjejerna i Wester Netzler sailing verkar aldrig sluta segla. Det är is på båten, rodret fryser fast på kapellet över natten och det är is över hela rampen men ingenting verkar få dem att packa ihop båten för säsongen.

3. Nyfiken på Ludde Ingvall's Super Maxi CQS? (video)

Vi har tidigare rapporterat om att Ludde Ingvall låtit experter designa om hans 90-fotare, så den sträcker sig närmre 100 fot.

4. TBT: 10 år senare (exklusivt bildmaterial)

TBT: Vad passar inte bättre än historien när Alex Thomson fick problem med Hugo Boss under tävlingen Velux 5 Oceans och blev tvungen att lämna båten. Vi får hålla tummarna att det inte händer igen.

5. Har du koll på seglingstermer och seglarslang?

Har du koll på seglingstermer och seglarslang? Det kommer du ha glädje av i Veckans Quiz där du har chansen att vinna en jacka från Zhik. Quizen hittar du i vårt veckoliga nyhetsbrev. Teckna dig nedan.

Top