Tips på vattenrelaterade auktioner i Musikhjälpen

Just nu pågår Musikhjälpen i Örebro för att stödja barns rätt att gå i skolan. Här listar vi tre vatten- och seglingsrelaterade akuktioner att buda hem!

För två år sedan auktionerade Team Anna Sailig ut enheldags segling med teamet och vinnaren fick så mycket mer än bara segling. Att buda på en auktion Musikhjälpen hjälper inte bara barn i krisländer att få tillgång till skola, det kan även ge dig en upplevelse för livet. Klicka på rubrikerna för att komma till de olika auktionerna. Och har du fått nys om någon liknande auktion? Tipsa oss gärna!

VIP-biljetter till Idrottgalan

"Måndagen den 16 januari 2017 är det återigen dags för Idrottsgalan i Ericsson Globe och nu har du chansen att buda hem 2 exklusiva VIP-paket till galan. Bo på hotell i Stockholm, mingla med de nominerade, fota dig med statyetten på scenen och upplev galan på första parkett!" Team Anna Sailing är nominerade till årets lag, så varför inte heja på dem på plats?

idrottsgalan

Följ med på expeditionshelg med polarbåt

"Följ med på en expeditionshelg i Stockholms skärgård med äventyrarna Sören Kjellkvist och Glenn Mattsing som förbereder sig på sitt livs äventyr – att ro från norska Tromsö över Norra Ishavet och runt Svalbard."

polarbåt

Prova på att segla Isjakt

"Prova adrenalinkicken av att segla galet fort på is. Högsta bud får tillfälle att segla 2 personer en dag med istruktörer från närmsta klubb. [...] Svenska DN-isjaktsällskapet, DN Sweden. Världens snabbaste internationella seglingsklass!"

Isjakt

Top