Stora problem i TV-programmet Över Atlanten

Fjärde säsongen av TV-serien Över Atlanten är den tuffaste i programmets historia. 

På Kanal 5 och Discovery+ går just nu den fjärde säsongen av programmet Över Atlanten. Inspelningen och den faktiska seglingen skedde i februari tidigare i år och blev den tuffaste i programmets historia. Båten som används är mindre än tidigare säsonger, vilket betyder mindre utrymme ombord, inga elektriska vinschar, inga rullfockar samt mindre dieseltank vilket gör att det inte kommer bli lika mycket motor vid stiltjebälten. 

Åtta av tio avsnitt har släppts och det har verkligen inte varit lugn och ro. Moder jord har bjudit på stökiga vågor och mycket vind som båten inte klarat av. För att inte avslöja för mycket så kan vi bara snabbt nämna att watermakern inte fungerar och storseglet gått i två delar.

Besättningen i år är inga mindre än artisten och låtskrivaren Casper Janebrink, tv- och dansprofilen Ann Wilson, artisten Loreen Talhaoui, programledaren Erik Ekstrand, skådespelaren Linus Wahlgren, före detta fotbollsspelaren Kenneth Andersson och självklart legendaren Gunnar "Gurra" Krantz. 

Se programmet antingen på Kanal5 eller Discovery+. Nya avsnitt kommer på tisdagar. 

Top