Stockholms Flytande Båtmässa

Den 2-5 september byter KSSS Djurgårdshamn ansikte och fylls av nya, spännande och vackra båtar i samband med Stockholms Flytande Båtmässa. Här följer ett pressmeddelande från arrangören KSSS.

Stockholms Flytande Båtmässa är en unik möjlighet för dig som båtintresserad att se branschens bästa varumärken, mitt i Stockholm. Dessutom kommer en hel del energismarta varumärken att vara på plats. Mässan är gratis för besökare.

Närmare 85 båtar kommer att fördelas på två bryggor. Besökare som vill komma sjövägen kan lägga till vid den tredje bryggan i KSSS-hamnen eller i Wasahamnen. Som extra attraktion och ögongodis för alla båtintresserade kommer vi att på brygga A visa upp några klassiska segelbåtar.

På land, på gräsplanen norr om Junibacken kommer marina företag att visa upp sina produkter och träffa sina kunder i tält. Dessutom finns ett café/bar där besökarna kan fika, ta en drink eller något enklare att äta. 

Följande öppettider gäller för besökare:

Torsdag den 2 september klockan 16-19
Fredag den 3 september klockan 10-18
Lördag den 4 september klockan 10-18
Söndag den 5 september klockan 10-16

Bland utställarna återfinns en rad starka varumärken varav Arcona Yachts, Dehler (38SQ:an gör sverigepremiär), Rossätra Båtvarv (Linjett), Shogun Yachts och X-Yachts sticker ut för oss som gillar segelbåtar.

Mer om mässan samt alla utställare hittar du på www.ksss.se.

Top