Smart förvaring på båten!

Hur ser de ut i dina fack och förvaringsutrymmen på båten? Ofta lite oordning, trassel och det mesta ligger i botten av facket? Kanske kan en storage bag från Robship hjälpa till att hålla ordning i dina luckor.

Väskan fästes med skruv på insidan av luckan med hjälp av sex stycken skruvar. Typiska saker att lägga in i väskan kan vara, bergskilar, hammare, ficklampor, tejp, searchmagazine, handskar, kniv, nödraketer, kort och gott allting som man inte vill ska ligga längst ner under fendrar och ankarlinor.  

Rymmer ganska mycket!

Storage bagen finns i två storlekar, stor 57*27*12 cm och den mindre som är halva längden 28*27*12 cm. Inne i den stora väskan finns en avdelare som delar väskan i två, man också välja att fälla in väggen för att få ett större fack. Det finns också två stycken innerfack med dragkedjor, för de lite mindre prylarna som t.ex. schacklar, sprintar eller ringar och smycken.

Tvådelat fack, med skiljevägg om man vill.


Två innerfack med dragkedja.

För att kunna använda väskan måste man ha luckan öppen då man lägger i och tar ut saker, ofta är luckorna designade så att de stänger sig själva om man inte håller i dem. Som tur är, eller det är väl någon som har tänkt till, finns det med en chockcord med en liten kabinhake i plast som man kan fästa runt mantåget eller en knape. Chockcorden sitter inte fast i väskan från början utan skruvas fast tillsammans med en av väskans sex fästpunkter. Det gör att man kan sätta den i det hörnet som passar bäst, nackdelen blir att det blir ett moment till när man ska montera väskan. Eventuellt är chockcorden något för kort(ca 20 cm) och värsta fall kan man behöva skarva på någonting (älskling).

Sammanfattningsvis är detta en smart väska som håller ordning och reda i dina luckor, samtidigt som det de viktiga sakerna hålls torra och är lätta är nära tillhands. Vi vill också tipsa om att stänga väskan innan ni stänger luckan, annars finns det chans att allt hamnar på botten av luckan tillsamman med fendrar och linor.  En stor väska kostar 549 sek och den mindre 485 sek.

Mer info här och demofilm av den mindre väskan nedan.

Top