SeglarTräffen & Seglardagen

Seglraförbundet önskar välkomna till SeglarTräffen och Seglardagen 2020 på Marstrands havshotell!

Vad är SeglarTräffen?
SeglarTräffen är ett forum för dig som är instruktör, tränare, styrelseledamot, seglingsledare, domare, eller på annat sätt identifierar dig som ledare i någon av våra klubbar, klassförbund eller distrikt. Det bjuds på föreläsningar, workshops och inspiration!

Vad gjorde att SeglarTräffen nu kommer till Marstand? 
Vi försöker att flytta runt konferensen så att det blir nära för olika klubbar varje gång. Vi har varit ett antal gånger i Stockholm, Jönköping, Skövde och nu senast i Malmö. Det ska bli roligt att samlas vid en av landets bästa seglingsarenor. Vårt nya samarbete med Marstrands Havshotell skapar fina förutsättningar för en bra konferens. Det kommer bli en härlig stämning!  

Hur gör vi om vi fortfarande ska undvika större folksamlingar?
Självklart hoppas vi att vi ska kunna träffas och att smittorisken har minskat tills dess, men vi planerar paralellt för en SeglarTräff och en Seglardag "online" om det skulle vara behov för det. 

Kan ni säga någonting om progrmmet? 
I år blir det ett lite speciellt år då SeglarTräffen kombineras med Seglardagen, Seglarförbundets årsmöte. Vi kommer dessutom att kickstarta redan på fredagen för de deltagare som är under 25år, ett upplägg som blev väldigt uppskatat förra året. Utöver detta kommer det att bli en härligt blandning av professionella föreläsare och inspiration från olika klubbar runt om i landet. Preliminärt tidsprogram hittar ni på SeglarTräffens hemsida, mer detaljerat program kommer att publiceras i samband med att anmälan öppnar efter sommaren. 

Boka datumen 20-22 november i kalendern redan nu! 

Text: Svenska Seglarförbundet 

Top