Search Magazine #4(44) 2014 Back to basics

Årets fjärde nummer – Back to basics – hade smygpremiär på västkustens flytande mässa Öppna Varv. Det landade i våra prenumeranters brevlådor tisdagen den 25:e augusti och i butik fredagen den 30:e. Numret finns också på Allt på Sjön i Gustavsberg och i startpaketen till Hyundai Cup för dig som är med där.

Vi på Search Magazine är både stolta och glada att kunna presentera BACK TO BASICS – 128 sidor helt och hållet dedikerat till segling. Det är vårt fjärde nummer för året och det fyrtiofjärde sedan starten 2007.

Titeln Back to basics kommer från en längtan att ibland bromsa upp, blicka bakåt för att ta sig framåt, göra det ”enkla” (vilket inte alltid är likställt med enkelt). Mannen på omslaget heter Loïck Peyron. Loïck är en fantastisk förebild och stor inspiratör som vigt sitt liv till segling. Han är en seglarlegend, inte bara i sitt hemland Frankrike, utan över hela världen. Han har seglat jolle, kölbåt och flerskrov, och allt från bankappsegling till matchracing och havskappsegling – på gräsrotsnivå och i seglingsvärldens absoluta finrum; America’s Cup. Och det är där han spelar en unik roll för svensk segling genom sitt engagemang i Artemis Sailing. Loïck har länge drömt om att gå back to basics och i november blir drömmen verklighet. Omslagsbilden är tagen av Christophe Launay.

SEARCH MAGAZINE #4 2014 (44)

I Back to basics möter vi den franske seglarlegenden Loïck Peyron. Vi möter också Victoria Dyrell, en av fem som som skall försvara de blågula färgerna på VM i Argentina i höst. Vi följer med till Grekiska Tolvöarna och återupptäcker Albin Vegan. Vi testar hur det är att cruisingsegla en katamaran och tar pulsen på det spanska laget i Volvo Ocean Race med Iker Martinez i spetsen. Vi testar två båtar; Sunfast 3600 och Maxus 22, och bjuder på rapporter från våra eminenta krönikörer, prylar, galleri, lekfull träning med slackline, mental träning med Emelie Lindström och avslutar enligt traditionen med nyheter och kortare reportage under rubriken trunks. Allt detta och lite till i Back to basics. 128 sidor helt och hållet dedikerat till segling!

Ps! Missa inte Walléns fantastiska äventyr på sidan 124.

SKÖN LÄSNING önskar redaktionen!

KLICKA OCH TECKNA DIG FÖR PRENUMERATION IDAG!

Top