Sail Replay: App med potential men vad ska man ha den till?

Ibland kommer uppfinnare eller forskare på saker som är fantastiska och banbrytande men de vet inte vilken tillämpning den passar till. Halvbra lim är ett sånt exempel, man visste inte vad man skulle ha det till förrän något kom på att man kunde göra Post-it lappar.


Seglingsappen Sail Replay är något liknande, det är en app som man kan göra repriser av seglingssitutioner frågan är bara i vilket syfte. Användaren kan ganska lätt göra små animationer med en eller flera tävlande båtar, rundningsmärken, racekommitee båt och protest flagga. Efter det kan man dela sin animation på facebook.

Vinden är såklart uppifrån och sen gäller det att välja vilken figur(item) man vill börja att placera ut. Tex kan man börja med att placera ut en halvvindstart som i Americas Cup World Series.

 

Sen kan man placera ut halvvindsmärket och sen tar man att placerar ut första båten. Kanske börjar man med att döpa den första båten till Artemis(Eklund), sen tar man den drar den väg som Artemis seglar, gippset vid första märket är nog bra.