Riktigt coola dagseglare till salu

Båtbranschen hakade på bilindustrin och började lansera nya trender och modeller var tolfte minut (viss överdrift men du hänger kanske med på hur vi tänker). Det är inte fallet med Tofinou. Istället gör det franska varvet precis tvärt om och värnar om det tidlösa - vilket skapar en känsla av lugn och ro. Tar man hand om sin båt (vilket de flesta tofinou-ägarna gör) är den lika up-to-date idag som i början på millenniet (varvets resa sträcker sig så långt tillbaka i tiden som till 1987).

Fotografiet ovan visar en Tofinou 9.5 från 2012 som ligger ute till försäljning. Prislappen ligger på €110 000. Mer om den båten hittar du på www.racing-yachts.com.

I fotografiet nedan ser du ytterligare en Tofinou 9.5 till salu (årsmodell 2006). Den finns i Nederländerna och ligger något lägre i pris (€80 000). Mer information om den båten hittar du på www.yachtworld.com.

Foto: www.yachtworld.com

I notisen Dagseglare Delux får du hänga med till senaste boot Düsseldorf där modellen Tofinou 9.7 ställdes ut. Filmklippet (Facebook har av någon anledning bestämt sig för att vi inte äger materialet som vi själva skapat (och ja vi äger rättigheterna till musiken) ser du här: Tofinou 9.7.

Här har vi ytterligare en fin dagseglare från senaste boot Düsseldorf (a33 signerad A-Yachts). Mer om den båten samt ett litet resonemang varför man absolut bör ha en (dagseglare) hittar du i notisen Tema dagseglare. Filmklippet (även i detta fall ifrågasätter Facebook rättigheterna) hittar du här: A-Yachts a33.

Vi rundar av med ytterligare ett exemplar som ligger ute till försäljning (se fotografi nedan). Den här båten är från 2017 och kostar €121 900 (exklusive moms). Mer information hittar du på www.yachtworld.com.

Foto: www.yachtworld.com

Top