Populärt att skämta om VOR!

Igår var det den dagen på året som det inte går att ta någonting man läser på allvar. Trenden för i år bland "seglingsmedia" var att skoja om Volvo Ocean Race. Förutom vårt egna skämt om att den femte etappen skulle ställas in(som för övrigt lurade en del) så skrev även VSail.info på liknande tema. De sa sig hört insiderinfo om att nästa upplaga av VOR endast skulle gå runt ekvatorn eller ännu hellre endast i medelhavet, typ Cascais-Tel aviv- Kuwait. Detta för att få lugnare farvatten att segla i. Läs deras skämt.


Även Groupama gjorde ett härligt första aprilskämt, se deras video nedan. Vi gillar speciellt att gubbarna ligger två i varje säng!

Fler Aprilskämt:

Svenska seglarförbundet, skriver om att segling kan bli OS-gren även på vinter OS.

Vår vän Peter Gustavsson dissar den svenska sommaren för segling i Frankrike med sin nya båt.

Team Anna Kjellberg, som är på Mallorka skriver om att de nu måste ha en observer ombord på sin Elliot 6m under tävling:

"Precis hemkommen från möte med organisation och domarna. Man slutar aldrig förvånas... Länge har ju diskuterats att det är för svårt att döma rättvist utan observers, så i morgon ska alla på test ha en observatör ombord i förluckan. Så läge att sitta långt bak för att få fart i lilla båten!! Vi kör första fem racen, håll tummarna!!" Team Anna Kjellberg

Annas konkurrenter i London OS, danska team Meelgaard skojar om en ny bröstförstoring som ska ge dem bättre rätande moment.

Wallen sport meddelar nya expanderingsplaner

Vilka seglingsskämt har vi missat, tipsa gärna!

Top