Outteridge dominerade första deltävlingen av SuperFoiler Grand Prix

Den stjärnspäckade båten Euroflex med Nathan Outteridge, Glenn Ashby och Ian Jensen var rejält överlägsna i Adelaide, som var värd för den första deltävlingen i SuperFoiler Grand Prix historia.

Euroflex vann alla sju race i helgen och såg oslagbara ut, fram till det absolut sista, då iD intranet med Paul Campbel-James som skeppare lyckades få en bättre start än Euroflex och lyckades faktiskt hålla jämna steg med dem ett helt varv innan en dåligt bedömd layline kostade dem på första länsmärket.

Euroflex och iD intranet tillsammans med Pavement (Steve Thomas, Rhys Mara och Dan Morris) var de tre som såg starkast ut. Efter dem var det Kleenmaid (Olivia Price, Matthew Chew och Josh McKnight) som något överraskande kom fyra före Record Point (Phil Robertson, Tom Clout och Neil Hunter) men det skall tilläggas att de fick en skada bara några dagar innan tävlingen och fick ta in Clout som inte hade mycket tid i båten.

På sjätte och sista plats kom tech2 som fick stora skador på båten första dagen och nu hoppas de hinna laga den tills nästa tävling sätter igång nästa vecka i Gelong, Australien.

Top