Nytt jobb? Bli klasstränare i Feva

Ta chansen att söka ett roligt och utmanande tränarjobb! Nu söker RS Feva ny klasstränare med start från våren 2020.

Svenska Seglarförbundet (SSF) söker tillsammans med Svenska Fevaförbundet en klasstränare i RS Feva för säsongen 2020. SSF:s klasstränare har en mycket viktig roll inom svensk juniorsegling när det gäller att stödja och utveckla unga seglare, framför allt på blå och röd nivå. Som klasstränare i RS Feva blir du en av sju klasstränare i våra rekommenderade juniorklasser. Här kan du läsa mer om SSF:s klasstränare .

Som klasstränare för RS Feva får du möjlighet att jobba med dedikerade seglare över hela Sverige och utveckla svensk teamsegling. Vi vill att du har intresse för Feva-klassen men du behöver nödvändigtvis inte ha seglat klassen själv. Hur du är som tränare är viktigast! 

Nedan finner du ett utdrag ur den jobbeskrivning som Fevaförbundet har satt ihop. Komplett annons finner du här

Minimum krav:

  • Arbetat som seglingstränare.
  • Vara organiserad och välplanerad.
  • Möjlighet att arbeta helger och att resa i jobbet.
  • Genomfört SSF:s Tränare Grön utbildning. 

Jobbeskrivning:

  • Du har 16 betalda dagar på år att fördela på läger och tävling inom Sverige. 2 dagar ersättning för deltagande vid SSF:s Seglarträffen samt 2 dagar för Tränarseminariu.
  • Bidra till kunskapsöverföring till klubbtränare vid träningsaktiviteter/coachning. Du skall i möjliga mån ge information om seglarnas kunskaper till hemmaklubbarnas tränare. 
  • Möjlighet att genomföra prova-på-aktiviteter i respektive region. Eventuellt i samarbete med SSF Sailcoach

Ansökan: 
Är du intresserad av detta uppdrag skickar du ditt CV och personligt brev (ca 1/2 -1 A4) där du beskriver varför du passar för jobbet och hur du vill utveckla Fevaklassen. Maila till feva.traning@gmail.com samt cecilia@ssf.se 
Vi vill ha in din ansökan senast 1 november 2019. Du kommer därefter bli meddelad om du blivit uttagen för intervju. 

Vi ser fram emot att få in din ansökan!


Text: Fevaförbundet och avgående klasstränare Frida Winzell.

Top