NY MODELL FRÅN J/ BOATS: J/99 Short-handed Offshore Speedster

J/Boats har precis släppt nyheten om en ny, snabb offshore-båt som ligger i pipelinen: J/99. Den 9,9 meter långa båten beskrivs som en "crew-friendly, offshore-capable speedster".

J/Boats har uppmärksammat efterfrågan på båtar som klarar lite tuffare och mer äventyrliga havskappseglingarna som Fastnet, Middle Sea och Chicago-Mac för att nämna några, där båtfart, segelhantering, strategi och väder-routing har identifierats som extra viktiga ingridienser. J/99 är designad med detta i åtanke och målet är att leverera bästa möjliga upplevelse oavsett om man seglar med full besättning eller shorthanded. Kombinationen ståhöjd och bekväm/modern inredning med rorkult och sportiga egenskaper är nyckeln. Rigg och deck är optimerade så att båten skall vara lätt att hantera även med mindre besättningar. Interiören inkluderar två tvillinghytter i fören, en rejäl framåtvänd navigeringsstation med stol, ett L-format pentry och en privat toalett/dusch längst fram.

Mer information kommer i september. Om du inte kan vänta tills dess kontaktar du din lokala handlare, i Sverige www.marstrandyachts.com.

J/99 från insidan.

Top