Mirabaud Yacht Racing Image

De bästa seglingsbilderna från 2017 är nu uppe och allmänheten är välkomna att rösta! Vinnaren utses i Århus, Danmark den 28e november på Yacht Racing Forum. Nedan följer ett pressmeddelande från Mirabaud.


Juryn för Mirabaud Yacht Racing Image har valt ut de 80 bästa seglingsbilderna tagna i år. Klicka här för att se bilderna och rösta.

Inte mindre än 134 bilder har skickats in av fotografer från 27 olika länder: ett rekord! Det kommer att bli en hård kamp i år igen, med fantastiska bilder från America’s Cup, Vendée Globe, Mini Transat, OS och mycket mer.

”Vi är mycket stolta över att återigen länka ihop Mirabaud med de bästa seglingsbilderna i världen”, sade Nicolas Mirabaud, medlem i juryn.

Mirabaud Yacht Racing Image är öppet för professionella fotografer runt om i världen. Tävlingen är en hyllning till deras arbete och ger dem en plattform som bidrar till att lyfta sporten segling till en bredare publik.

De tre priserna som kommer att delas ut den 28e november är:

- Huvudpriset ”Mirabaud Yacht Racing Image” som väljs ut av juryn.

- ”Yacht Racing Forum Award” som väljs ut av 1000 delegater från World Sailing och Yacht Racing Forum.

- ”Public Award” som väljs ut av antalet röster på internet.

Mirabaud som sysslar med finansiella tjänster är huvudsponsor och det schweiziska lyxmärket Hublot är officiell partner.

Top