Lista toppar virallista

På veckans virallista hamnar de inlägg som lockat flest läsare. Den här gången ligger en lista i topp, nämligen den över de 5 högst värderade båtarna på vår marknadsplats just nu. Därefter följer ryktet om att Netflixfilm om Jessica Watsons soloäventyr håller på att bli verklighet, 13-åriga Paulas rock’n’roll-moment och Mayas cruisingdröm om Sverige som blev sann. Sist, men långt ifrån minst, i alla fall på Youtube (faktiskt störst); Sailing La Vagabonds avstickare till Norra polcirkeln.

1. De 5 högst värderade båtarna på vår marknadsplats just nu

Det är lågsäsong för båtmäklare, trots det finns det ändå en hel del intressanta objekt till salu. Här har vi listat de 5 högst värderade båtarna på vår marknadsplats just nu.

2. Netflixfilm om Jessica Watsons soloäventyr

Jessica Watson var bara 16 år gammal när hon började sitt solo-äventyr, nonstop runt jorden och nu ska hennes äventyr bli Netflix film.

3. Paula rockar optimistjollen

13-åriga Paula gör helt rätt, håller i sig hårt och jublar när hon tar surfen med optimistjollen, ett riktigt Rock’n’roll-moment.

4. Cruising: Drömmen om Sverige blev sann

Maya har länge drömt om att segla till Sverige och äntligen skulle hennes dröm bli verklighet.

5. Snyggt paketerad reality-TV från Norra polcirkeln

Vi har många gånger förr skrivit Elayna och Riley, ett australienskt par, som driver den största cruisingkanalen på Youtube, Sailing la Vagabonde, med 1,8 miljoner prenumeranter. Vi är vana att se dem i varma vatten, men här gör de en avstickare tillsammans med sina två barn till Norra polcirkeln. Äventyret har resulterat i en serie om 5 vloggar och här är avsnitt 4.

Top