Låt dina beslut styras av lust i stället för rädsla!

Imorgon, fredag den 9 februari fortsätter Båtmässans fina scenprogram med Linda Lindena som seglar runt om i världen till vardags. Mer info från Båtmässa hittar du nedan.

I unga år var segling en del av Lindas liv men sen kom doktorandstudier i konstvetenskap, IT-branschen och arbete på Socialstyrelsen i vägen för segling. Men, när barnen var tonåringar, gav sig hon, en väninna och barnen sig ut på en 13 månaders segling, en segling som för alltid förändrade Lindas liv. Sedan 2010 lever Linda på segling och är just nu hemma i Sverige för att den 11 mars åka tillbaka till sin båt Peristera (som vilar upp sig på Nya Zeeland) för att fortsätta den pågående jorden runt seglatsen via Nya Kaledonien, Australien, Indonesien, Madagaskar och vidare mot Europa.

Under Lindas föredrag får vi ta del av hennes erfarenheter av hur hon etablerat sig i en mansdominerad värld, hur hon inspirerat många till att upptäcka tjusningen med segling och hur hon vågade förverkliga en dröm. Kanske kommer några som lyssnar på Lindas föredrag låta sina liv styras av lust i stället för rädsla.

17-18.00 på Stora Scenen den 9 februari.

18-19.00 samma dag är det dags för Sven Yrvind att entra scenen. Läs mer om det här.

Top