Fortsatt blåsigt i Bermuda

Moth tävlingarna fortsätter i Hamilton Bermuda och den här gången är det MS Amlin International Moth Regatta. I resultatlistan ser vi ett känt namn från Sverige, nämligen Stefan Järudd. 


Det har varit fortsatta tuffa tag för Moth seglarna i Hamilton från förra tävlingen och gårdagens race blev inställda på grund av för mycket vind. På plats har vi, förutom Artemis seglare, Stefan Järudd från Stockholm och han rapporterar så här: 

"Tyvärr gick nedre delen av min mast av i hårdvinden innan start, 5 min senare droppade vinden till marginal foiling... Resten av regattan kommer jag segla med en 5cm kortare mast. Onsdag ska du blåsa upp till 45 knop i byarna så sannolikt inga race, torsdag och fredag ser lovande ut.


Kolla www.facebook.com/mach2moth.se för massor med coola filmer mm från regattan. Fick även förmånen att få besöka Artemis bas häromdagen tack vare Sandra Sandqvist, det var imponerande."

Ledaren Dylan Fletcher-Scott, 49er rorsman från England och var med i Rio, seglar bra och leder fast med bara två poäng så än är det inte avgjort. 

resultat

Hela resultatlistan hittar du på www.bermudamoths.com/results.

Top