Expedition Lofoten bjuder in till tjejsegling

Segla i Stockholms skärgård med tjejer - Expedition Lofoten bjuder in till tjejsegling. Vill du se fler inspirerande bilder? Klicka på bilden ovan och bläddra med pilarna på höger och vänster sida.

"Vi möter så få tjejer som är ute med båt idag, därför tycker vi det vore kul att dra ihop alla sköna brudar som seglar på ett ställe. Ett perfekt tillfälle att träffa likasinnade, eller för icke-seglande vänner att få upp ögonen för denna härliga sport!"

Det menar systrarna Emelie och Christine Persson. Tillsammans bjuder de nu in till tjejsegling den 16-18 juni till Nämdö med omnejd för att skapa ett tillfälle att att träffa andra tjejer som gillar att segla. Planen är att mötas upp vid en klippa under fredagen för alla som har möjlighet. De som som har lite längre resa kan möta upp på lämplig plats på lördagskvällen. Detta är en prestigelös tjejsegling för alla brudar med tillgång till båt. Ta tillfället i akt och ta med ditt tjejgäng ut! Alla åldrar och alla som identifierar sig som kvinnor är välkomna!

NÄR? 16-18 JUNI.

VAR?  STOCKHOLMS SKÄRGÅRD.

KOSTAND? SJÄLVKOSTNADSPRIS.

Hela inbjudan hittar du på "Expedition Lofoten bjuder in till tjejsegling".

Ett större projekt som systrarna driver är Expedition Lofoten. Tillsammans planerar systrarna att segla från Sverige till Lofoten. Där kommer de att spendera vintern för att åka skidor och snowboard, dels för att representera kvinnors aktivitet inom actionsporter, dels för att uppmärksamma hållbar utveckling. Det projektet hoppas vi få höra mer om i framtiden.

Kika in på www.emeliestravels.com/expeditionlofoten för mer information och inspiration.

Top