Dagliga höjdpunkter från OS kommer sändas i SVT

Nedräkningen till OS 2024 har börjat. Idag (19 november) är det 250 dagar kvar och för dig som vill följa tävlingarna från Sverige kommer här positiva nyheter.

Fotografiet ovan visar Anton Dahlberg och Fredrik Bergström som slutade tvåa i medaljracet och säkrade ett OS-silver till sig själva och Sveriges sjätte medalj i Tokyo 2020 (som avgjordes 2021 på grund av pandemin). Klassen har sedan dess blivit mixad. Idag seglar Anton tillsammans med Lovisa Karlsson. Fredrik har skiftat fokus mot foilande båtar och America's Cup.

Warner Bros. Discovery fortsätter att vara den enda källan till hela härligheten, men SVT kommer att sända ett magasin med höjdpunkterna från dagens tävlingar. Magasinet kommer att sändas varje kväll klockan 22:00 i SVT1 och på SVT Play under hela OS.

– Det här blir en perfekt start på SVT:s nya OS-resa. Vi ser verkligen fram emot att bjuda publiken på dagliga summeringar och fördjupningar under sommarspelen i Paris, säger Max Bursell, chef för SVT Sport.

SVT kommer varje kväll under OS sända ett kvällsmagasin. Foto: Warner Bros. Discovery

Inför OS 2026 till 2032 har Warner Bros. Discovery och SVT gemensamma rättigheter till livesändningar från olympiska spelen.

Top