Bygg din egen Arcona 50

Arcona Yachts nya flaggskepp Arcona 50 har nu gått in i produktion med tillverkning av skrov och däck. Premiären är för första båten planerad till senvåren 2023. För dig som vill leka lite med tillvalen och bygga en båt lite snabbare, finns nu en sprillans ny, webbaserad konfigurator. Bara att luta sig tillbaka i soffan med laptopen i knät och börja laborera och bygga din drömbåt med ditt namn din klubb m m!

Med Arconas nya konfigurator kan man skräddarsy sina drömmars Arcona 50. Man kan i princip välja allt från tillvalslistan; layout, material, färger et c. Därefter får man sin specialanpassade version av båten skickad till sig via e-post som man sedan lätt kan dela med sig av till nära och kära på sociala medier. Smart, smidigt och kul - tycker vi!

Arcona 50 - exteriör. Foto: Arcona Yachts

Urban Lagnéus, VD för Arcona Yachts, kommenterar status och anledningen till konfiguratorn så här (fritt översatt): "Vi är väldigt nöjda med designen av Arcona 50. Jeppesen & Pons bjuder på fantastiska valmöjligheter och designlösningar som vi är glada att kunna dela med oss av redan nu. Det är viktigt att upplevelsen på webben möter våra kunders behov och krav, och konfiguratorn är ett bra nästa steg i rätt riktning. Verktyget hjälper till att fatta välgrundade beslut och helt visualisera sin framtida båt direkt från dator, surfplatta eller mobil."

Mer om hur konfiguratorn fungerar hittar du på arconayachts.se.

Arcona 50 - interiör -salong. Foto: Arcona Yachts

Tidigare publicerade notiser om Arcona 50:

Spännande tider hos Arcona

Nytt och begagnat vid bryggan i Ellös

Arconas nya flaggskepp

Nya Arconan signerad Jeppesen & Pons

Arcona 50 - interiör - ägarhytt. Foto: Arcona Yachts

Top