Busan Match Cup - svenskt lag i semifinal!

Tre lag är nu klara för semifinal på Busan Match Cup i Korea, och ett av dem är svenska Team Anna Östling.Team Anna startade knackigt men ryckte upp sig rejält i andra halvan av round robin och blev till slut fyra. Det innebar att dom fick möta Renée Groeneveld, vinnaren av årets Lysekil Womens Match, och vann med imponerande 3-0!

Vi har pratat med Anna Östling som säger såhär efter tredje dagen:

- Vi har varit här 6 gånger och detta året har vi verkligen gått in för att läsa banan supertydligt i starten och lägga gameplan sent i starten för att kunna gå åt rätt håll. Extremt skiftigt och upp och ner i tryck så det är avgörande att komma iväg åt rätt håll.

- Det, kombinerat med en grymt energifull känsla ombord och pro-aktivitet i alla lägen gjorde oss svårslagna idag. Vi vet inte motstånd imorgon men jag tror det blir Macgregor från Storbritannien, ser väldigt mycket fram emot att fortsätta där vi avslutade idag!

Att segern kom mot just Groenevelds lag var extra bra med tanke på att holländorna leder totalen på WIM Series. Nu har Team Anna chans att knapa in på ledningen, eller i bästa fall ta över den. Se totalställningen på serien nedan.

Tyvärr blev New Sweden Match Racing Team det andra svenska laget att åka ur efter att ha förlorat sin kvartsfinal mot Lucy Macgregor. Även den serien slutade 3-0, men till fel lag med svenska ögon sett.

Highlights dag 3:

Top