3 PRODUKTTIPS

Här kommer tre heta tips på finfina produkter nu när våren närmar sig. OBS inlägg som dessa är endast tips och är aldrig sponsrat innehåll. Det är produkter som vi har valt ut för att vi tror att de är av intresse för er läsare.


Avfall blir nytta

Karün är ett litet företag beläget i Patagonien som tillverkar solglasögon av naturmaterial och återvunnet skräp. Ocean Collection är speciellt framtagen för Volvo Ocean Race och Martin Strömberg är en av ambassadörerna. Det fina med just den här kollektionen är att den till 100 % är tillverkad av gamla uttjänta fiskenät. Karün har lyckats förädla något som i de flestas ögon anses vara sopor till något riktigt snyggt och åtråvärt – vilken fantastisk affärsmodell. Mer information hittar du på karunworld.com. Priset ligger på 1420:

Lätt barfotasko för aktiv livsstil

Känns de igen? Inte så konstigt. Fitkicks brukar figurera i diverse seglingssammanhang och anledningen till det är sannolikt att familjen Östling (470 och matchracing) står bakom varumärket. Bortsett från Lysekils salta klippor förknippar vi skorna med glada färger och lite tokiga mönster. De har en flexibel passform, bra grepp i sulan och en mjuk fotbädd som gör dem bekväma och smidiga att använda både vid och i vattnet. Fitkicks finns för hela familjen och priset för en fullvuxen ligger på 399:- Mer information hittar du på fitkicks.se.

Internet ombord

Pepwave MAX BR1 är en marin cellulär router från Peplink designad för installation ombord på båtar och fartyg där man på ett snabbt och enkelt sätt vill få internet med den allra senaste 4G-tekniken (LTE-A). Routern ger trådlöst Wi-Fi ombord antingen med det inbyggda modemet eller mot ett externt trådlöst nätverk, exempelvis i en marina. Snabbt och enkelt kan du få en stabil anslutning som klarar upp till 300 Mbps. Pepwave MAX BR1 är certifierad för tuffa och krävande miljöer som den marina och riktar sig till dig som behöver ett så bra internet som möjligt med hänsyn till vad tekniken tillåter idag. Priset ligger kring 11 880:- Mer information hittar du på cordland.se.

Top