ÖVERLÄGSNA

Euroflex med drömlaget Nathan Outteridge, Glenn Ashby och Ian Jensen fortsatte sin i dominerande form och vann återigen alla race på regattan.


Bara en vecka efter att ha vunnit alla race på första deltävlingen i Adelaide gjorde Euroflex det igen i Glenn Ashbys hemstad Geelong. Glenn var, med all rätt, nöjd med lagets insats.

"Hatten av till killarna idag. Jag vet inte hur många kilometer tamp vi drog idag, eller hur många tusen gånger Nathan klickade på knapparna (på rodret)," sade han. "Jag är bara exalterad över vinsten och glad för killarna."

"Det var fantastiskt att göra det i Geelong. Vi hade mycket kunskap från Glenny," sade Euroflex fördäckare Ian Jensen. "Han känner i princip alla här nere vilket gör segern ännu skönare."

Euroflex vann som sagt alla race men tech2 och Pavement visade att de hade utvecklats och ledde några av racen i långa perioder innan de blev omseglade. 

"Vi var uppe i 33 knop där ute, vi hade gasen i botten. Det är bara en tidsfråga innan någon av oss vinner ett race före Euroflex," sade Pavements rorsman Steve Thomas, som slutade tvåa.

Highlights från söndagen:

Hela livesändningen från söndagen:


Det är en imponerande mängd sponsorer man dragit in på sin första säsong:

Vill du veta mer om SuperFoiler Grand Prix? Klicka här.

Top