Äntligen är våren här, kanske dags för ny jacka!

Våren är här eller på väg, beroende på var man bor i landet. Det bästa med våren(förutom att seglingen kommer igång) kan vara att få ta av sig den tjocka tunga jackan och få ta på sig en tunn och lätt vårjacka. Vi har spanat in några snygga vårjackor som andas segling men sannolikt inte så väl lämpade för offshorerace.North Sails Russel:

Nylonjacka  som andas och är vattentät med utvikbar luva. Verkar vara svår att få tag på i Sverige, Happy Yachting säljer mycker north sails men denna kunde vi inte hitta i sortimentet. Att man eventuellt blir ensam med den i landet minskar ju inte direkt attraktionen till jackan. Om man är sugen på north, så ser Allen Jacket också rätt go ut.

                                  

North Sail Nell:

Mera North Sails och nu en dammodell, det känns inte helt otippat att denna jacka kommer från Italien, hett mode runt Gardasjön detta. Inte heller denna har vi hittat pris eller återsäljare i Sverige, om det finns är vi tacksamma för tips...

                           


Sailracing International Lumber

Nylonskaljacka som tveklöst säger att ägaren är en seglare eller Wannabee. Nationskod, "segelnummer" och färg varierar, att ta den svenska eller amerkanska känns lite för mainstream. Den italienska däremot är spot-on, priset är 2000 sek.