Lägg in annons

Meddelande
Ring

Ring Jonas Grander

Dela
Tipsa
Skriv ut

Kontakta

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du samtidigt användarvillkor samt hantering av personuppgifter.

Matador - SWE 15 är till salu! En underbar racebåt med bra performance

Pris: SEK 3 750 000
År: 2009

Säljare: Jonas Grander, 03 September. Sverige, Stockholm

Beskrivning

Båten är race ready och båten är i väldigt bra skick. Matador är en båt som är ovanligt allround. Lika bra i de hårdaste vindförhållandena ute till havs som på lättvindsrace i skärgården - eller på bana. Båten har deltagit i Sydney Hobart Race, Fastnet Race, Middle Sea Race, Newport Bermuda, 600 Caribbean och därutöver många andra härliga race i närområdet såsom Gotland Runt, Öppet Hav, Skagen Offshore Race, Marstrand Big Boat Race etc. Oftast med pallplats i flera av racen genom att hon är löpande uppdaterad så hon är konkurrenskraftig och ett härligt verktyg för att vara med på härliga race med äventyr, hav och mycket glädje.

Teknisk data

Båten är utrustade med full North Sails garderob med segel både nya för året - samt väldigt fina segel från förra och förrförra året. B&G 5000, mast, bom, kick, roder & rattar i kolfiber.

Extrautrustning

Autopilot m fjärrkontroll, water maker, Litium-batterier med balansering, extra snabbladdande generator. Säkerhetsutrustning samt enormt mycket extraprylar som kommer med båten såsom äldre segel, äldre tampar, reservdelar och det mesta är i väldigt gott skick.
Top