Happy Yachting

Search Virtual Boat Show

Välkommen till Search Virtual Boat Show. Covid-19 lägger fortfarande krokben för stora möten och sammankomster. Men det finns vägar framåt och med anledning av att sensommarens utomhusmässor till viss del är inställda öppnar vi upp för en båtmässa online. Låt oss presentera en av utställarna; Happy Yachting.

Vi som jobbar på Happyyachting.com älskar segling i alla dess former. Med en gemensam 60 års erfarenhet från havet vet vi vad som funkar och inte. Därför brinner vi för att hitta bättre sätt att göra nödvändiga, coola, nytänkande prylar tillgänglig för alla seglare.

Våra kunder är engagerade seglare som vill ha en enklare och en roligare seglingsupplevelse oavsett om det handlar om cruising med familjen, kvällskappsegling eller den viktiga regattan med proffs ombord.

Vi jobbar med flertalet välkända varumärken men hög kvalitet som Harken, Liros, Nexus, Musto, Spinlock och Tylaska men också med unika produkter som nu blir tillgängliga för den gemena seglaren. Expedition och Velocitek är två bra exempel.

Vår filosofi är att erbjuda dig som kund ett konkurrenskraftigt pris samtidigt som vi gärna tar oss tiden att hjälpa dig välja rätt produkt. Tveka inte att ringa!

Vi tycker också att det skall vara enkelt och tryggt att handla på nätet. Därför har vi fri frakt och inga övriga avgifter samt full returrätt i hela 90 dagar.

Happy Yachting helt enkelt!

Top