Navark

Search Virtual Boat Show

Välkommen till Search Virtual Boat Show. Covid-19 lägger fortfarande krokben för stora möten och sammankomster. Men det finns vägar framåt och med anledning av att sensommarens utomhusmässor till viss del är inställda öppnar vi upp för en båtmässa online. Låt oss presentera en av utställarna; Navark.

Vi har sedan starten 1990 kommit att bli en av Sveriges ledande båtmäklare för både segel- och motorbåtar, inte minst vad gäller lite större objekt, det har blivit vår speciella nisch.

Då omsättningen för dessa objekt inte alltid finns i Sverige, får vi ofta gå utanför Sveriges gränser för att lyckas. Det har gett oss ett stort kontaktnät i hela Europa, och vi listar därför våra objekt på alla större internationella portaler.

Vi är även tillverkare av VikenSnipan, som tillverkas efter en gammal modell, men nu i glasfiberarmerad plast och med eldrift från Greenstar Marine.

Vårt huvudkontor finns i Helsingborg, men vi har även två andra ”brofästen” längre upp i landet i form av Ulf Mattsson på Orust, mitt i Sveriges båtbyggarmecka, samt Bosse Svanfeldt på Karlslunds Marina, i Stockholms södra skärgård.

Från 2020 är vi agenter i Skandinavien för Allures Yachting & Garcia Yachts, de kanske mest optimala och säkra långdistans-seglarna som går att få. Nedan klipp visar upp två båtar i vår modellportfölj; Exploration 52 och Explocat 52.

Välkommna till oss på Navark-teamet! Mer information samt kontaktuppgifter hittar du på www.navark.se.

Top