SEAQUIP

Search Virtual Boat Show

Välkommen till Search Virtual Boat Show. Covid-19 lägger fortfarande krokben för stora möten och sammankomster. Men det finns vägar framåt och med anledning av att sensommarens utomhusmässor till viss del är inställda öppnar vi upp för en båtmässa online. Låt oss presentera en av utställarna; Seaquip.

Vilka är vi?

Båtar ska ligga i vatten. Men upptagning och vinterförvaring är också en viktig del av båtlivet, och därför finns Seaquip Boathandling AB.

Våra säkra originalstöttor och trailers har skyddat båtar på land sedan slutet av 80-talet och idag finns vi representerade på de flesta varv och marinor i Skandinavien. Seaquip har den europeiska agenturen för amerikanska Brownell båtstöttor. Kontoret och huvudlagret ligger på Djurö i Stockholms skärgård.

Då vi även driver Djurö Båtvarv så vet vi vad det innebär med tung båthantering och hur mycket dessa redskap verkligen underlättar  och säkrar det dagliga arbetet. Stöttorna, som är originalstöttorna, har tillverkats i över 50 år och idag tillverkas cirka 80 000 stöttor per år. Produkterna kännetecknas av mycket hög kvalitet, säker och enkel användning och minimalt med underhåll. Många varv, marinor och båtklubbar har idag helt gått över till att använda Seaquipstöttor, då man sökt en snabbare, säkrare och mer flexibel hantering av båtar på land. Tack vare den stora justermånen kan man med ett fåtal stöttmodeller täcka in många av de flesta skrovformer och båttyper.

Mer information hittar du på seaquip.se. Varmt välkommen att kontakta oss!

Telefon: 08-57150428
E-post: info@seaquip.se

Top