Robline

Search Virtual Boat Show

Välkommen till Search Virtual Boat Show. Covid-19 lägger fortfarande krokben för stora möten och sammankomster. Men det finns vägar framåt och med anledning av att sensommarens utomhusmässor till viss del är inställda öppnar vi upp för en båtmässa online. Låt oss presentera en av utställarna; Robline.

Under de senaste åren har Robline®, ett märke inom TEUFELBERGER, till innehållet starkare positionerat sig som proffset inom segelsporten. Detta har lyckats genom att ännu starkare närma sig dem som anger takten.

Seglingsteam över hela världen förlitar sig på expertisen och tågvirket från FSE Robline. Vi är även officiell leverantör till de mest aktiva High Performance-klasserna. I klasserna RC 44, GC32, TP 52 och M32 sporras vi av världens bästa kappseglare till att utveckla linor som levererar maximal prestanda i alla situationer.

Direkt feedback från proffsen i kombination med mångårig djup kännedom inom tillverkning av rep ger första klassens tacklage också för hobby-seglaren. Proffsen sätter standarden och varje vattensportentusiast kan glädja sig över och lita på innovativt och modernt tacklage.

TEUFELBERGER har under 90-talet köpt det tyska segelmärket FSE och den danska rep tillverkaren Roblons segelbransch. Men redan innan hade TEUFELBERGER under årtionden tillverkat syntetiska rep. Resultatet av denna koncentrerade kompetens har resulterat i märket FSE Robline och det nya märket heter nu Robline®.  Det nya märket understryker både till innehållet och optiskt positionen som nr. 1 inom den hårt omstridda segelmarknaden.

Nytt är även att märket Robline® inte längre endast helt allmänt omfattar segelbåtar och sådant som har med båtar att göra utan nu har ett bredare sortiment. Linor för kitesport ingår också i produktfamiljen Robline®.

Robline står för:

Racing – om du vill vara med langst fram pa regattabanan far du inte lamna nagonting at slumpen. Med Robline® kommer du att vara framgangsrik i ditt race!

Rigging – i Robline® Spleisscenter utformar vi din individuella, spannande batvarld med var Rigging-service. Resultatet ar ett perfekt konfektionerat tagvirke.

Relationships – for oss ar segling inte bara en kravande sport utan vi tycker ocksa att gemenskapen i segelsporten ar viktig. Med Robline stoder vi darfor unga entusiastiska seglare och ambitiosa lag i alla klasser.

Ready – sakerhet inte bara pa oppet hav utan aven i hamnen – for detta star handsplitsade Ready-Made produkter fran Robline.

Relentless – det ar vi nar det galler vara kunder. Allt vi gor, gor vi for att du med det ledande market inom vattensporten – Robline – ska kunna koncentrera dig pa de viktiga sakerna: vinden, vagorna, njutning, framgang!

Responsible – alla som precis som Robline ar med i världstoppen bar ocksa ett ansvar for samhallet och miljon. Med Robline tagvirke kan du vara saker pa att vi tillsammans lamnar vart bidrag.

Top