Veckans 5 mest lästa: Något att testa i helgen? (VIDEO)

Från snowkite vid Murmansk till ett vågat trick att testa i hamnen. Här är veckans fem mest lästa inlägg på searchmagazine.se!


5. Med kite över fjället och Murmansk i sydost

En halvö i arktiska Norge. Närmare 40 landmils kite-racing med all proviant i en fjällpulka på släp över öde, snöklädda vidder med Murmansk i sydost. Så kan VAKE (Varanger Arctic Kite Enduro), världens längsta långdistansexpedition för snowkite sammanfattas.

4. Ràn7 är sjösatt!

Förra veckan blev Niklas Zennströms nya Fast40 färdigbyggd efter en lång vinter för Carringtion Yachts. Nu är den sjösatt för första gången, kolla in klippet!

3. CRUISINGTOLVAN KRYSS SÅLD TILL NORGE – ÅTERVÄNDER HEM EFTER 42 ÅR I SVERIGE

S1 CR12 Kryss, som sedan 1976 haft svenska ägare, är såld till Norge och har redan påbörjat sin segling runt Sverige från Oxelösund till Oslo. Vi fick fatt på nya ägaren Peter Ennals till rors på Kryss utanför Kalmar på lördagsförmiddagen.

2. Segelbåt fastnade under bro norr om Göteborg

En segelbåt fastnade i Jordfallsbron på Göta Älv norr om Göteborg. "Det är inga personskador och det är lugnt på plats", sade Jerker Landin på räddningstjänsten till Kungälvs-Posten.

1. Något att testa i helgen? (VIDEO)

Vi är snart inne i maj och båten är väl sjösatt vid det här laget? Om du ska ut och segla i helgen kan du testa detta trick om du vill imponera på kompisarna i hamnen. Se klippet!

Top