Till Salu: Wally Yachts Inti3

Den 24 meter långa yachten Initi3 har lagts ut till försäljning av Ocean Independence.

Inti3 byggdes 2005 i kolfiber-komposit av Wally Yachts som en snabb nöjesseglare. Farr Yacht Design har stått för designen medan Luca Bassani stod för den externa stylingen. Interiören som designades av Lazzarini Pickering erbjuder mycket naturligt ljus i form av däckluckor och fönster.

Pris? 3,8 miljoner euro inkl moms.

Interiören kombinerar blekt teak i detaljerna och lackat teak på väggar och tak. Inti3 byggdes med bara två gästhytter med plats för två i varje, men i år renoverades hon för att få plats för fler. Hon kan nu hushålla upp till sex gäster i tre hytter, där huvudsviten ligger mittskepps. Det är den mest bekväma hytten eftersom den påverkas minst av vågor. Huvudsviten innehåller en dubbelsäng, ett kontor och ett badrum. De två andra hytterna har enkelsängar och badrum. Två hytter utöver dessa tre är till för fyra besättningsmän.

Hon kommer lätt upp i tio knops fart på kryssen i åtta knops vind. Hon har en rullstor som rullas in i bommen, själv-slående rullfock. Som vanligt med Wally har hon också en väldigt ren design där de flesta fall och skot går under däck. Hennes 250 hk Cummings dieselmotor gör att man kan köra i 19 knop.

Inti3 ligger just nu i La Spezia och utgångspriset är 3,8 miljoner euro inkl moms.

Top