Pantaenius Bohusracet nytt - februari 2014

Pantaenius Bohusracet nytt - februari 2014


Mingelträff på årets Båtmässa var lyckad! Cirka 50 pratglada seglare träffades för att umgås och få lite i magen. Nu känns det verkligen som att alla vill att det snart blir den 26 juni! På förra årets Båtmässa höll Peter Gustafsson ett uppskattat föredrag om att segla Pantaenius Bohusracet. Peter är en erfaren seglare och vi kommer i detta, och kommande nr att ge tips från hans erfarenhetsbank.

De första tipsen är:

• Vad har ni för mål med att delta, fokusera på målet

• Ha en plan, och följ planen

• Lägg ut banan

• Torrsegla

• Ha koll på vädret

Vi vill också presentera våra sponsorer lite mer ingående eftersom vi inte hade kunnat genomföra Pantaenius Bohusracet utan dem!

Först ut är Pantaenius, som är specialist på båtförsäkringar. Med kunskap och internationalitet är Pantaenius-gruppen specialiserat på tre försäkringsområden: Företagsförsäkring, Båtförsäkring och Online Båtförsäkring. Läs mer om dessa på www.pantaenius.se.

FSE Robline utvecklar produkter till din båt, där allt måste fungera perfekt oavsett om du seglar Americas Cup eller förtöjer din båt när västanvinden viner på västkusten! Receptet är enkelt – Vi utvecklar och tillverkar produkter som vi själva skall använda utan kompromisser. Blir du nyfiken, kan du läsa mer om detta på www.robship.se.

North Sails – Köp Gennakrar, Spinnakrar och 3Di. Slitstyrka och prestanda, för alla storlekar! Med flera olika modeller finns det allt en som passar dina behov! Läs mer på www.northsails.se.

Uddevalla Energi - Varje dag! Producerar, säljer och distribuerar el, värme och kyla, behandlar avfall, bedriver renhållning samt tillhandahåller energi- och bredbandstjänster till hushåll och företag inom huvudsakligen Uddevalla kommun. Verksamheten kännetecknas av höga miljökrav och konkurrenskraftiga priser! Läs mer på www.uddevallaenergi.se.

Destination Uddevalla – Vårt gemensamma nätverk för alla inom turismnäringen i Uddevalla kommun. Mer om detta kan du läsa på www.destiantionuddevalla.com.

Båtmässan i Göteborg – Trots namnet är Båtmässan inte bara en mässa för de redan båtfrälsta, utan också en mässa om livet i, vid och på vattnet. Årets stora nyhet är en ny Upplevelsehall som är späckad med spännande aktiviteter. Kom och testa segling, kajaking, Stand up paddling, radiostyrda båtar och mycket annat i "pröva på"-poolen, njut av god mat, eller heja fram vinnaren i Lilla Tjörn Runt Indoor Cup. Allt detta i en fantastisk västkustmiljö! Se mer på www.batmassan.se.

Ramirent har alltid levererat lösningar, och är ett av Sveriges största maskinuthyrningsföretag. Förutom uthyrning ger de även stöd hela vägen från behovsanalys och projektering till installation, logistik, utbildning, underhåll och demontering. Läs mer på www.ramirent.se.

Österjärn bedriver komplett verksamhet inom Byggadministration för hus-, väg- och anläggningsprojekt. Fokus ligger på projekt- och byggledning samt entreprenadbesiktningar. Läs mer på www.osterjarn.se.

Search Magazine är mer än ett seglingsmagasin! Det är KÄRLEK till en sport och livsstil i sin bästa bemärkelse. Tidningen har på kort tid blivit synonym med svensk segling och nämns ofta i samband med superlativ som fräsch, modern, innovativ och inspirerande. Läs mer på www.searchmagazine.se.

Rybergs favoriter Bohusfalu och Bohusgrillare har väl ingen missat! Båda innehåller 80 % kött och är tillverkade i Uddevalla med kött från närområdet. Läs mer om Rybergs Charkuteri AB på www.rybergs.se.

På Pro Marina brinner vi för båtar, båtliv och levande marinor. Vi vill göra livet bekvämare för dig som är båtägare. Med Promarinas fasta båtplatser, vinterförvaring och servicetjänster kan du tillbringa mer tid till sjöss, och mindre på land. Precis som det borde vara. För mer information på www.promarina.se.

Dockspot – Dockspot.com grundades 2009 som ett resultat av en hög efterfrågan från båtgäster som ville planera och boka sin Båtsemester online. Dockspot gör attraktiva kustpärlor tillgängliga för alla båtgäster som vill ha en högkvalitativ semesterupplevelse! Blir du nyfiken och vill veta mer? Gå in på www.dockspot.com.

Pelle P – TRUE EXPERIENCE, med kläder för segling, skidåkning och sportig leasure. Pelle P riktar sig till såväl professionella tävlingsseglare som till dig som vill ha en snygg och stilren design utan att kompromissa med funktion och kvalitet. Läs mer på www.pellepetterson.se.

Navigare Yachts - Att köpa en båt ska vara en trygg affär! Läs mer om hur du gör detta på www.navigareyachts.com.

Proone Som håller oss med funktionärskläder samt hjälper oss med tryck på T-shirts till deltagare! Läs mer om dem på www.proone.se.

I skrivande stund har vi 80 st anmälda. Anmälan till Pantaenius Bohusracet 2014 sker på simplesignup.se/event/28491. Tänk på att anmälan innan 31 mars, 2014 – sker till rabatterat pris! Anmälan är bindande men det går att ändra besättning och båt. Detta skall meddelas till kappseglingar@outlook.com. Ha det gott!

Med seglarhälsningar Arrangörsgruppen hos Viken Ägir, SSVÄ

Top