MÖT DEE CAFFARI PÅ BÅTMÄSSAN

Precis som i fjol har jag och Peter Gustafsson (BLUR) suttit ner med Båtmässan och spånat fram ett program med en rad spännande personligheter som kommer att inta scenen lördagen den 4 februari från klockan 12 och framåt.


Medan proffsiga Anna-Karin S. Öjerskog vid rodret kan resten av oss bara luta oss tillbaka och frossa i det mesta som aktiv segling har att erbjuda. Först ut är fantastiska Dee Caffari som jag hade äran att segla med i Team SCA under förra omgången av Volvo Ocean Race. Trots att Dee började segla i vuxen ålder har hon mer erfarenhet och sjömil under bältet än de flesta. Jag har lyssnat till Dee vid ett flertal tillfällen. Hon är proffsig och sprudlande och brinner för segling. Få kan berätta och inspirera som hon. Missa inte detta!

Hela programmet hittar du på 100% SEGLING - BÅTMÄSSAN. Vi ses på Båtmässan! / Anna-Lena

12.00-13.00: Dee Caffari – första kvinna att segla non-stop runt jorden tre gånger

”We can do more than we think we can. We just have to dare to dream.”

Dee Caffari är en av världens största kvinnliga profiler inom internationell havskappsegling. Dee har seglat runt jorden fem gånger och hon är den första kvinnan som seglat solo, non-stop runt jorden tre gånger och i båda riktningarna. Efter en av de mest dramatiska Vendée Globes någonsin 2008-09 korsade Dee mållinjen på 6:e plats av 30 startande. Dee seglade för Team SCA i Volvo Ocean Race 2014-15 med två vinster och fartrekord för kvinnliga besättningar som största framgångar. Det är bara 12 år sedan Dee bestämde sig för att byta ut sitt yrke som lärare för att bli professionell seglare.

Följ med på en inspirerande resa, kantad av extraordinära äventyr där Dee med stor inlevelse och humor inspirerar kring mod, passion och självförtroende för att lyckas verkliga sina drömmar.

Möt Dee Caffari på Båtmässan!

Top