JUBILEUMSNUMRET Search Magazine #2(30) 2012

JUBILEUMSNUMRET är tryckt och distribuerat till butik samt till prenumeranter. Webversionen publiceras på hemsidan och qiozk med en veckas fördröjning nu på fredag.

Till det här numret har vi lagt extra krut på att fräscha upp layouten. Sommarnumret (#3) kommer att se annorlunda ut vad gäller innehåll. Vi hoppas att dessa förändringar kommer att falla er i smaken och som vanligt tar vi gärna emot era tankar och idéer om hur ett svenskt seglingsmagasin bör se ut och vad det bör innehålla.

I dagarna firar vi 5 år, 30 utgåvor och 140 sidor! Idén om ett gratis seglingsmagasin har blivit verklighet och idag är vi ett litet tidskriftsförlag med en hyfsat stor redaktion. Nu går vi något klokare och mer erfarna in i nästa fas och lika ivriga som vi är att dra igång seglingssäsongen på allvar ser vi fram emot att testa nya uppslag på vägen mot ett ännu bättre och ännu mer inspirerande seglingsmagasin. Nedan hittar ni info om senaste numret - enjoy! 

Vi önskar er en fantastik vårsäsong med mycket vågor och vind! Skön läsning, vi ses!

JUBILEUMSNUMRET Search Magazine #2(30) 2012

Search Magazine firar 5 år och 30 utgåvor med ett 140 sidor fett jubileumsnummer. Vi bjuder på Skandinavien Racing Week, Another day at the office – Johan Barne, vi tar en titt på den tekniska utveckling som skett inför VOR 2011-12 och pratar med personer som varit inblandade i processen, djupdyker i bärplanskonceptet samt snackar med Nils som upptäckt hur kul det är att segla moth. Vi fortsätter med ett profilreportage med Finnjolleseglaren Björn Allansson, snackar taktik och strategi med Odd Lindqvist och Magnus Olin, följer Sara över Atlanten på vindsurfingbräda och diskuterar karriärmöjligheter med Mange Olsson, Anna-Karin S. Öjerskog och Magnus Holmberg. Dessutom trunks och sköna sidor bonusSURFING. Join the revolution and get stoked on Search. Håll er uppdaterade genom att följ oss på facebook och twitter.

Top