NÄSTA

Lista: Varför vi älskar att segla på hösten

September 19, 2017 @ 21:30:43   Foto search magazine


1 AV 1

När de första kalla vindarna kommer efter sommaren kan det vara bra att bli påmind om varför vi egentligen älskar seglingen minst lika mycket på hösten som sommaren. 

 

- Jobb, skola och mycket annat tar plats i vardagen och stressnivån ökar. De bästa botemedlet mot mycket stress är att bli ett med havet, vinden och båten för att glömma allt annat för bara nån timme. 

 

- De få dagar när regnet och kylan är borta och solen istället tittar fram ger 10 gånger mer uppskattning och njutning än en liknande dag mitt på sommaren. 

 

- Mycket bra ursäkt till varför du inte är klar med läxan eller någon annan viktig syssla, det gick helt enkelt inte att motstå ett till seglingspass innan vinteruppehållet. 

 

- Den bästa historien i fikarummet på rasten är när du kan berätta för kompisarna att trots regnovädret var du ute och kämpade mot havets makt. 

 

- Lite som den ovan, hur coolt är det inte att få skryta till resten av människorna runt dig att oavsett väder eller årstid är segling den bästa sysselsättningen? 


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

PRYLNÖRD (VIDEO)?

Gillar du också prylar? Här tar vi en titt på Sea-Tags MOB-alarm, Quicks varmvattenberedare och racingkompassen Velocitek Prism.   SEA-TAG MOB ALARM

NYA BÅTAR (video)

Det är ingen hemlighet att vi är barnsligt förtjusta i båtar, av alla ...

Team Pro4u tar revansch i helgens S...

Under helgen seglades Sandhamn Open traditionsenligt. Här rapporterar Team Pro4u:s&...

Kappseglingseglingsglädje i Turkiet...

Här är ett sammandrag från första etappen av årets Otokar Tırhan...

Mjuka konserver. Foto Martin Gadman

Mjuka konserver

Äntligen börjar säsongen närma sig på riktigt och det är dag...x