NÄSTA

Lista: Varför vi älskar att segla på hösten

September 19, 2017 @ 21:30:43   Foto search magazine


1 AV 1

När de första kalla vindarna kommer efter sommaren kan det vara bra att bli påmind om varför vi egentligen älskar seglingen minst lika mycket på hösten som sommaren. 


 

- Jobb, skola och mycket annat tar plats i vardagen och stressnivån ökar. De bästa botemedlet mot mycket stress är att bli ett med havet, vinden och båten för att glömma allt annat för bara nån timme. 

 

- De få dagar när regnet och kylan är borta och solen istället tittar fram ger 10 gånger mer uppskattning och njutning än en liknande dag mitt på sommaren. 

 

- Mycket bra ursäkt till varför du inte är klar med läxan eller någon annan viktig syssla, det gick helt enkelt inte att motstå ett till seglingspass innan vinteruppehållet. 

 

- Den bästa historien i fikarummet på rasten är när du kan berätta för kompisarna att trots regnovädret var du ute och kämpade mot havets makt. 

 

- Lite som den ovan, hur coolt är det inte att få skryta till resten av människorna runt dig att oavsett väder eller årstid är segling den bästa sysselsättningen? KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

page1

DE FEM MEST LÄSTA

Hur tung är en våg egentligen? - (v...

Hur tung är en stor våg? Australiensiska surfarna Ross Clarke-Jones och Tom Carroll surfar dom största vågorna i världen. I detta klipp bryter dom ner dom matemati...

Så här lagar du glasfiber - (video)

Andy på BoatworkToday visar oss hur man lagar sprickor i glasfiber. &nb...

Rykte: AC50 båtarna gör comeback på...

Samtidigt som Team New Zealand planerar att ta tillbaka enskrov i America’s Cup spek...

Mästare bland mästare

I helgen (14–15/10) avgörs Mästarnas Mästare i segling i Marstrand. N...

Whitbread klassiker

Rothmans är en klassisk båt som ritades av Rob Humphrey för Whitbread Roun...
x