Flytande båtmässa på Marstrand 26-28 augusti!

Pressmeddelande från Föreningen Västsvenska Båtbranschen:

Den 26-28 augusti är det dags för Västkustens nu största flytande båtmässa på Marstrand.  I år blir mässan dubbelt så stor som tidigare. Här visas 120 olika motorbåtar varav flera har premiär. Dessutom finns här ett tjugotal utställare av motorer, tillbehör, navigation m.m

 

Många båtar ligger så att den intresserade kan få en provtur direkt. Tar man den egna båten till gästhamnen så kan den värderas och säljas genom någon av båthandlarna eller lämnas i inbyte mot en ny direkt. Att lägga mässan på Marstrand är ett sätt att fånga upp fler båtintresserade, en bättre marin arena finns inte att uppbringa här på Västkusten. 

Många premiärer

Under dagarna premiärvisas ett stort antal båtar och båtprylar. Besökarna kommer att få se nyheter som: Sargo 33, Epoca 27 Coupé, Grandezza 28 OC, Pursuit C 238, Chris Craft Capri 25, Saga 370 HT, Princess V39 Sun bed version, Vento 500, Ocqueteau 600TT, Ocqueteau 700 och UMS Tuna 600 DC, Uttern D70 och T70. 

Jaguar Europa Tour

På årets mässa har vi också nöjet att presentera Jaguar Europa Tour. Jaguar kommer att erbjuda provkörningar vid färjelägret på Koön av sina senaste modeller samt transporter till och från vår parkering på Rutgersons.

Öppettiderna är fredag och lördag 10.00 – 18.00. På söndagen 10.00 – 16.00

Arrangör är Föreningen Västsvenska Båtbranschen, som är en ideell handlarförening. 

Mer information på Båtmässan Marstrand.

Top