Laser master Göteborg satsar på att bli största region på SM!

Laser master är klassen för alla som är fyllda 35 och vill segla entypsjolle i stora fält i Sverige. I Kullavik utanför Göteborg har man i år satsat på att styra upp verksamheten med träning varje vecka med tränare. Målet är att ha skoj tillsammans, öka bredden samt(vilken man inte sticker under stolen) slå Stockholmarna och Skåningarna.

Liknande laser master verksamhet finns i stockholmsområdet med Peter Sundelin som tränare och kanske är det därför det varit en stockholmare, Niklas Edler, högst upp på prispallen de senaste åren.

Göteborgarna körde första träningen på vattnet i Lördags, i lätta vindar. Tidigare under året har man även genomfört regelkurser med Charlott Greppe. Searchmagazines Victor Västernäs kommer vara tränare för Gubbarna och Gummorna och fick en pratstund med en av initiativtagarna Stefan Nordström. Stefan hävdar bland annat att när man seglar laser känner man sig inte lika gammal som sin ålder.

Kolla in videon från Kullavik i Lördags!

Om man är intresserad av att vara med på träningarna går det bra att skicka ett mail till victor@searchmagazine.se för att få mer information.

Top