Stockholm Archipelago Raid och F18 Raid Worlds (video)

Just nu pågår F18 Raid Worlds i Stockholms skärgård. Vill du se fler bilder? Klicka på bilden ovan och bläddra med pilarna på höger och vänster sida. Fler bilder hittar du på www.facebook.com/stockholmarchipelagoraid.

Årets upplaga av Stockholm Archipelago Raid är också världsmästerskap i raidsegling för F18. Tjugosju lag från sex länder har samlats för att göra upp om ära och berömmelse - men framförallt för att ta del av utmanande och kul segling samt uppleva Stockholms skärgård när den är som allra bästa.

Tävlingen startade den fjärde och pågår till den nionde augusti. Man seglar två till tre etapper varje dag runt om i skärgården och avslutar med bastu och middag på kvällen för att ladda batterierna inför kommande utmaningar. Mållinjen ligger vid Fjäderholmarna i centrala Stockholm dit båtarna väntas i morgon eftermiddag mellan klockan 15 och 16.

Du kan följa båtarnas framfört via tracker på app2.trackcourse.com.

Bilderna har vi tagit från www.facebook.com/stockholmarchipelagoraid. Nedan ett promo-klipp från Stockholm Archipelago Raid som är arrangör inför mästerskapet.



Top