Upplagt för rafflande avslutning på grundomgången i Monsoon Cup - se sammandrag och livesändning här!

Taylor Canfield fortsätter segla stabilt men har nu förlorat sin första match. Detta mot Ian Williams som nu är tvåa i roundrobin på 7-2 i vinster och förluster. Canfield leder med serien 8-1. Då seglingsledningen tvingades bryta dagens seglingar på grund av vädret har man ännu inte seglat klart hela roundrobin. Två flighter återstår imorgon (i natt svensk tid) innan det blir klart vilka åtta besättningar som går vidare till de efterföljande kvartsfinalerna. 

Båda de svenska teamen ligger på fem segrar just nu. Johnie Berntsson och hans team har dock seglat alla sina matcher så med en serie på 5-6 kan de bara vänta och se om det räcker till kvartsfinal. Allt kommer hänga på vilka som vinner de kvarvarande matcherna. Björn Hansen med team har dock fortfarande möjlighet att själva påverka sina kvartsfinalchanser då de har två matcher kvar att segla. Just nu sitter de med 5 vinster och 4 förluster och har alltså två viktiga matcher kvar, Williams och Swinton.

Nedan hittar ni ett sammandrag från nattens seglingar. Vill man följa den spännande upplösningen av grundomgången så går den att se live längst ner på sidan, med start cirka kl.03 i natt! Fullständiga resultat hittas på www.wmrt.com.



Livesändning från de sista matcherna i round robin samt efterföljande kvartsfinaler:


Top