Nyhet: 200 fot lyxkatamaran

Denna fantastiska katamaran är lyxigare än dom flesta hus. En 200 fots konceptbåt som innehåller bland annat en infinity-pool, jacuzzi, tolvsitsig biosalong, bar, spa och gym.

Båten är designad av Nya Zeeländaren Isaac Burrough som visade upp den i Amsterdam i samband med invigningen av hans nya designstudio för båtar.

Det finns plats för tolv gäster plus 16 besättningsmän. Den mest häpnadsväckande delen av båten är akterdäcket med en infinity-pool på 6x4 meter, solstolar, matbord, bar och utomhuskök.

Mittendelen av båten är uppdelad i två ytor vid biosalongen, och i styrbordsskrovet finns plats för vattensport-utrustning som t ex dykarutrustning och SUP. Katamaranen har också plats för en 33 fot lång motorbåt och tre vattenskotrar.

Priset på båten är fortfarande inte klart då ingen har signat för att bygga eller köpa den.

Designar Burrough säger: ”Det bästa med en så här lång katamaran är att du kan ha en bra form på skrovet, men samtidigt ha en rymlig och lyxig interiör. Det tar också bort nödvändigheten att ha en massa trappor ombord. På denna båten kan vi istället ha ett stort plan.”

Läs mer på Isaac Burrough Designs hemsida.

Top