TyphoonX Racing har stött på problem i Palma

De framgångsrika teamet Typhoon X är på plats i Palma, Mallorca, för hårdträning. Under 2016 avslutade killarna på topp i Stockholm, trea totalt på m32 series Scandinavia och vinnare av West Coast Cup på Hönö (WMRT kval). Teamet är nu inkvalade till första Tour-eventet och är sjukt taggade för kommande säsong. 

De har inte bara haft framgångar under sin träningsperiod än så länge utan en liten motgång.. Pontus Dackhammar har blivit bestulen på en sko och behöver en ny. Teamet ser detta inte allt för negativt och letar nu en sko-sponsor som kan gynna alla. Den här hälsningen fick vi: 

"Vi är nere i Palma i vinter och förbereder oss för World match racing tour 2017. Träningen går riktigt bra och vi har haft förmånen att träna tillsammans med Iker Martinez och Ian Williams vilket är otroligt roligt. Förutom det har Pontus skor blivit stulna och nu letar vi efter en ny partner som kan förse teamet med världens bästa seglarskor. Ni kan nå oss på holger.tidemand@cfa-Sports.com. Vi vill också tacka Alite International som gör det här möjligt för oss." 

Vi följer med på ett träningspass med killarna ute på vattnet och det är hårt arbete ombord. 



Top